Tirul cu arcul este o activitate perfect pentru cupluri. Nu degeaba se spune ca sageata lui Cupidon este considerat un simbol al dragostei. Pentru intrebarea “ce facem in weekend”, auzita atat de des in cuplu, tirul cu arcul reprezinta raspunsul ideal. Fie ca sunteti interesati sa deveniti arcasi profesionisti ori sportivi de performanta sau cautati pur si simplu o distractie de weekend, trasul cu arcul este o activitate de cuplu extraordinara.

In doi, tirul cu arcul devine si mai distractiv, mai ales cand este adaugat si un element de competitie amicala. Nimic nu este mai distractiv decat doi arcasi care se tachineaza pe linia de tragere cu privire la cine a avut seria mai reusita.

Clubul Ares Archery va pune cuplurilor la dispozitie tot echipamentul pentru o sedinta de tir cu arcul reusita. Va oferim arcuri, sageti, tolbe si echipament de protectie, precum si diverse tinte pe care va puteti exersa maiestria.

Daca v-am facut curiosi, luati-va partenerul (sau partenera) si dati o fuga pana la clubul Ares Archery! Va asteptam sa tragem impreuna.

Numele

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj (obligatoriu)