Palmaresul Ares Archery la tirul cu arcul

Daca vrei sa scrii si tu o fila in cartea tirului cu arcul, te invitam sa te inscrii la o sedinta de tir cu arcul, folosind formularul online:

Loading...

Ares Archery Bucuresti este unul dintre cele mai tinere cluburi de tir cu arcul din Romania. Cu toate acestea, de-a lungul scurtei sale istorii, a devenit unul dintre cele mai titrate cluburi, sportivii Ares obtinand performante semnificative, la toate diviziile, atat pe plan intern, cat si international.

Intre anii 2009 si 2012, arcasii Ares au participat la opt competitii internationale de tir cu arcul – in Coreea de Sud, China, Mongolia Interioara si Turcia. Anul 2009 a marcat si prima participare a unei echipe din Romania la un festival international de tir cu arcul traditional.

Intr-un interval de patru ani, arcasii Ares au urcat de 13 ori pe podiumurile competitiilor internationale, inclusiv reusita extraordinara din cadrul Festivalului de tir cu arcul traditional “Necmeddin Okyay” 2013, din Istanbul, cand primele trei locuri au fost ocupate de catre sportivi ai Ares, Adrian Ichim, Cristian Iepure si Daniel Nita.

Palmares tir cu arcul Ares 2009 - 2012

 

 

Incepand cu anul 2013, arcasii Ares urca pe podiumurile celor mai importante competitii interne de tir cu arcul, obtinand cele mai importante titluri nationale la diviziile de arc traditional replica istorica, arc traditional modern, bowhunting si barebow. De acum, clubul se poate mandri cu campioni la probele de seniori masculin si feminin, dar si la juniori si copii.

Palmares tir cu arcul Ares 2013

 

Anul 2014 a continuat seria de performante ale clubului Ares, aducand mai multe titluri nationale pentru seniori, juniori si copii in cadrul celor mai importante competitii de tir cu arcul din Romania.

Palmares tir cu arcul Ares 2014

Anul 2015 a marcat unul dintre cele mai bune sezoane ale clubului Ares, arcasii sai participand cu succes la majoritatea competitiilor de tir cu arcul din Romania.

Palmares tir cu arcul Ares 2015

 

 

Ares Archery a ajuns, intr-o perioada foarte scurta de timp unul dintre cele mai titrate cluburi de tir cu arcul din Romania. Arcasii Ares sunt printre cei mai decorati sportivi ai Romaniei, obtinand succese rasunatoare, atat in Romania, cat si in strainatate. Si povestea continua…

Daca vrei sa scrii si tu o fila in cartea tirului cu arcul, te invitam sa te inscrii la o sedinta de tir cu arcul, folosind formularul online:

Loading...